https://mesaroli.com/wp-content/uploads/2020/04/Mesaroli-logo-trasportoelogistica.png

Політика конфіденційності

Mesaroli spa прагне поважати та захищати вашу конфіденційність і хоче, щоб ви почувались у безпеці як під час простого перегляду веб-сайту, так і у випадку, якщо ви вирішите написати нам або зареєструватися, надавши нам свої персональні дані для використання послуг, доступних через сайт. Сторінки нашого веб-сайту можуть містити посилання на Інтернет-сторінки інших сторін, на які ця декларація про безпеку даних не поширюється. Цей веб-сайт збирає деякі Особисті дані від своїх Користувачів. Персональні дані збираються для наступних цілей та з використанням таких послуг:

Статистичне призначення: Через Google Analytics – Зібрані дані про використання – ІП користувача маскується Призначення Контактна інформація (контактна форма) – Ім’я – Прізвище – електронна адреса – Громадянство – Номер телефону – Безкоштовна інформація, яку вводить Користувач Призначення Інформація для спонтанних заявок (форма “Попрацюйте з нами”) – Ім’я – Прізвище – електронна адреса – Поштова адреса – Номер телефону Файли cookie: Цей сайт видає файли cookie для статистичних цілей. Перед відправкою IP користувачів стає анонімним. Відповідно до чинного законодавства про конфіденційність, ваша попередня згода необхідна для встановлення сторонніх файлів cookie-аналітики, якщо не вживаються конкретні заходи безпеки, що дозволяють анонімізувати інформацію.

Востаннє змінено: 9 травня 2019 р.
Нижче ви можете переглянути Політику конфіденційності Політика конфіденційності відповідно до ст. 13 Регламент ЄС 2016/679 Контролер даних Спа-центр Mesaroli, Via Tione, 14, Trevenzuolo VR, електронна пошта: info @ mesaroli.com Види зібраних даних та цілі обробки Серед Персональних даних, зібраних під час використання цього сайту, незалежно від третіх осіб, є Дані про використання та дані, надані Користувачами через контактну форму (Ім’я – Прізвище – електронна адреса – Національність – Номер телефону – Безкоштовна інформація, введена Користувач) або форму “Попрацюйте з нами” (Ім’я – Прізвище – електронна адреса – Поштова адреса – Номер телефону). Особисті дані можуть бути добровільно введені Користувачем або зібрані автоматично під час використання Сайту. Ненадання Користувачем певних Персональних даних може перешкодити Власникові надавати свої послуги. Користувач бере на себе відповідальність за Персональні дані третіх осіб, опубліковані або передані через цей веб-сайт, і гарантує, що має право на їх передачу або розповсюдження, звільняючи Власника від будь-якої відповідальності перед третіми особами. Дані користувача збираються, щоб Власник міг надавати свої послуги, а також для таких цілей: 1. статистика та робота сайту; 2. суворо пов’язані та необхідні для використання веб-сайту або для відповіді на будь-які запити на інформацію, додаткову інформацію чи інше. Без таких даних неможливо буде надати запитувані послуги; 3. пов’язані з виконанням зобов’язань за нормами ЄС та національними правилами, охороною громадського порядку, розкриттям та переслідуванням злочинів. Основою обробки є (i) виконання контракту, стороною якого є зацікавлена ​​сторона, або додоговірні заходи, прийняті на його прохання, (ii) виконання юридичних зобов’язань, яким підпорядковується власник.

Методи обробки
Контролер даних обробляє Персональні дані користувачів, вживаючи відповідні заходи безпеки для запобігання несанкціонованому доступу, розкриттю, зміненню або знищенню Персональних даних. Обробка здійснюється за допомогою ручних, ІТ та / або телематичних інструментів, з організаційними методами та логікою, пов’язаною із зазначеними цілями. На додаток до Контролера даних, у деяких випадках категорії співробітників, які беруть участь в організації сайту, можуть мати доступ до Даних (як приклад і не обмежуючись: адміністративними, комерційними, маркетинговими, юридичними, системними адміністраторами) або зовнішніми суб’єкти (як приклад і не вичерпні: сторонні постачальники технічних послуг, поштові кур’єри, хостинг-провайдери, ІТ-компанії, комунікаційні агентства), також призначені, за необхідності, обробниками даних Контролером даних. Оновлений список Менеджерів можна отримати у Контролера даних.

Місце обробки
Дані обробляються в операційних офісах Контролера даних та в будь-якому іншому місці, де знаходяться сторони, задіяні в обробці. Для отримання додаткової інформації ви можете зв’язатися з власником.

Час обробки та скасування
Дані обробляються протягом часу, необхідного для виконання послуги, яку вимагає Користувач, або заявляється цілями, описаними в цьому документі.

Передача даних за кордон та профілювання
Персональні дані користувачів не передаватимуться за межі Європейського Союзу, якщо це явно не дано. Дані не підлягають профілюванню.

Права зацікавленої сторони
Зацікавлена ​​сторона має право отримати доступ до персональних даних, виправлення або скасування таких, обмеження обробки даних, що стосуються її, протидіяти обробці, переносимості даних, подати скаргу до контролюючого органу . (Гарант конфіденційності – www.garanteprivacy.it).

Використання неповнолітніми
Користувачі заявляють, що вони повнолітні відповідно до чинного законодавства. Неповнолітні можуть використовувати цей Інтернет-простір лише за сприяння батьків чи опікунів.

Конкретна інформація
На прохання Користувача, на додаток до інформації, що міститься в цій політиці конфіденційності, Власник може надавати Користувачеві додаткову та контекстну інформацію щодо конкретних послуг або збору та обробки Персональних даних.

Журнали системи та обслуговування
Для потреб, пов’язаних з експлуатацією та технічним обслуговуванням, Власник та будь-які сторонні служби, які ним використовуються, можуть збирати системні журнали, які є файлами, що реєструють взаємодію та які також можуть містити Персональні дані, наприклад IP-адресу користувача.

Інформація, що не міститься у цій політиці
Більше інформації щодо обробки Персональних даних можна будь-коли запитати у Контролера даних, використовуючи контактну інформацію.

Зміни до цієї політики конфіденційності
Контролер даних залишає за собою право вносити зміни в цю політику конфіденційності в будь-який час, повідомляючи Користувачів на цій сторінці.

Copyright Mesaroli 2021 ©. All Rights Reserved